Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 1987546789

WhatsApp : +861987546789

Free call
lopende band
  • productlijn
  • productlijn
  • productlijn
  • productlijn
  • productlijn

Simpel gezegd, is het de collectieve belichaming van het algemene situatiebewustzijn, de samenwerkingsgeest en de de dienstgeest. De teamgeest is gebaseerd op eerbied voor individuele belangen en verwezenlijkingen. De kern is samenwerking, is het hoogste koninkrijk alle lid van de middelpuntzoekende kracht, de samenhang, die de eenheid van de individuele belangen zijn en de algemene belangen en bevordert het efficiënte exploitatieteam. Nadat de vorming van de teamgeest team geen leden om vereist te offeren, in tegendeel, zullen hun persoonlijkheid en prestatiesvaardigheden om de leden samen te verzekeren om de opdrachtdoelstellingen, en duidelijke manier van samenwerking te voltooien en samenwerking van de echte binnenmacht. Zonder een goede het werk houding en een toewijding, zal er geen teamgeest zijn.

 

  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
OEM / ODM

Wat is het verschil tussen teamgeest en groep en collectivisme? De teamgeest benadrukt individueel initiatief. Een team is een gemeenschap die uit werknemers en beheer wordt samengesteld. Het collectivisme benadrukt uniformiteit. De specifieke verschillen tussen twee zijn als volgt:
1. In termen van leiding: de groep zou duidelijke leiders moeten hebben; De teams kunnen verschillend zijn, vooral aangezien zij rijpen en besluitrechten delen.
2. Doelstellingen: de doelstellingen van de groep moeten met de organisatie verenigbaar zijn, maar naast dit, kan de groep zijn eigen doelstellingen ook veroorzaken.
3. Samenwerking: de samenwerking van de groep kan gematigd zijn, en soms zijn de leden negatief en tegenstrijdig; Maar er was een atmosfeer groepswerk.
4. Verantwoordelijkheid: _de leider van de groep moeten nemen groot verantwoordelijkheid, en naast de leider van de team, elk team lid moeten ook verantwoordelijk, of zelfs op elkaar in:werken met elkaar en gezamenlijk verantwoordelijk.
5. Vaardigheden: de vaardigheden van groepsleden kunnen verschillend zijn of hetzelfde, terwijl de vaardigheden van teamleden complementair zijn. De mensen met verschillende kennis, vaardigheden en ervaring zijn samen geïntegreerd om bijkomende rollen te vormen, om een efficiënte combinatie van het gehele team te bereiken.
6. Vloeit voort: de prestaties van een groep zijn de som van de prestaties van elk individu, terwijl het resultaat of de prestaties van een team een product dat gezamenlijk door allen wordt voltooid zijn.

R & D

De doelstellingen zijn belangrijke elementen van een team, en er zijn vijf stappen om uw team vastgestelde duidelijke doelstellingen te helpen:
De teamdoelstellingen zijn akkoord gegaan op. De teamdynamica hangt af van wat het team moet bereiken en de persoonlijkheid van elk teamlid
Sta het team toe om me op kernprioriteiten te concentreren en van de buitenkant binnen te verenigen.
Het team zou de lijst van belangrijke bijdragen moeten gebruiken om een opdrachtverklaring tot stand te brengen die kort opgeeft wat het team aan werkt.
Zodra de taken van het team duidelijk zijn, maak een takenlijst -- identificeert wat het team moet doen en hoe zijn leden moeten op elkaar inwerken om hun kerndoelstellingen te bereiken.
Gebruik de de taken en takenlijsten van het team om regels van overeenkomst te bepalen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

944854678@qq.com
+861987546789
41245245
324532452354
1111
212121
212121212
1212121212